nerede kalmıştım?

nerede kalmıştım?

uzun bir ara verdikten sonra tekrar yazmaya dönmek zor oldu. zaten istikrarlı yazamıyordum, araya seyahatler girince toparlamak daha da zorlaştı. fakat bir yerden başlamak gerekiyor.

o halde başlıyorum. bugün. pazartesi sabahı.

günaydın.

iyi niyetlerim var. burası için. biraz düzen ve devamlılık istiyorum. hedefim haftada üç yeni yazı yayinlamak. pazartesi, çarşamba ve cuma. yazıların sıklığı artarsa biraz zorlanabilirim ama belli bir düzene girmeden de buraya dönmek neredeyse imkansız hale geliyor. kısa olsun, öz olsun, basit olsun. ve elbette bol fotoğraflı hayat hikayeleri biriksin istiyorum.

hafta sonu eski telefonumdan kurtarabildiğim yazıları buldum . başlayıp bitiremediğim irili ufaklı bir çok yazı var. bazılarını yazdığımı bile hatırlamıyorum. hatta daha önceki instagram hesabımda paylaştıklarımın bir kısmı da notlarımın içindeymiş. bütün hepsini düzenleyip blogda yayınlamaya karar verdim.

diğer taraftan burası benim için daha çok an-ı yakalamak istediğim bir köşe haline geldi. içinde hep -şimdi- olsun istiyorum. zihnimi sürekli meşgul eden geçmiş ve geleceği buraya dökersem bloğu açma amacımı sanki yitirmiş olacağım. o yüzden eski yazıların hepsini bir anda yayınlamak yerine günlük veya haftalık yazılarımın yanına ayrı bir post olarak onları da eklemeye karar verdim. bu yazıların ayrı bir yerde birikmesi için yeni bir kategori açacağım, ismine karar verince sağda görünür sanırım. aralarında okulsuzlukla ilgili bir çok notum da var.

işte böyle…

madem bu hafta umutlar ve yeni hedeflerle başladı;  inşallah iyi niyetlerimizin hepsinin gerçekleştiği, anların farkında oldugumuz,  sevdiklerimize sımsıkı sarıldığımız bir hafta olur.

*fotoğraflar aralık ve ocak aylarının kısa bir özeti…

 

 

5 Responses to nerede kalmıştım?

  1. Ah ne güzel anlar…
    Hüsra Hanım oyun/kil hamurları ile ilgili önereceğiniz marka nedir? Playdoh plastik hamur şekillendirme oyuncakları ile ilgili fikirlerinizi merak ettim.

    • merhaba Layla, biz oyun hamurlarımızı kendimiz yapıyoruz. farklı türde oyun hamuru tarifi için maryann kohl un kitaplarını öneririm. yalnız türkçe çevirisi var mı bilmiyorum. evde yaptığımız oyun hamurları 2-5 yas arası için daha uygun. küçük kızım 7-8 yaşından beri minyatür oyuncaklar yapıyor, bu projeler için polimer kil kullanıyoruz, fakat fırınlanması gerekiyor, küçük çocuklar için uygun değil bence. crayola nın air dry kili var, o da güzel, ama türkiye de satışı var mıdır yine bilemiyorum. eğer ingilizce biliyorsanız oyun hamuru tariflerine yönlendirebilirim sizi.

HOŞGELDİNİZ

Toprak ve doğayla bütünleşmek, evde üretmek, çocuklarımızla okulsuzluğu öğrenmek ve yavaşlamak için çabalayan altı kişilik bir aileyiz. Ziyaret ettiğiniz için teşekkürler.